Skip to content
Blog-Wat-is-MetaZoo-Waarop-is-het-gebaseerd-Nederland-Cryptid-Nation-HanksTCGshop

MetaZoo Cryptid Nation 2nd Edition is here!

Met trots kunnen wij mededelen dat wij vanaf vandaag MetaZoo kunnen aanbieden in onze shop! MetaZoo komt naar Europa met de Cryptid Nation set, deze is al een tijdje uit als 1st edition set, maar wordt nu ook voor het grote publiek uitgebracht als 2nd edition.

Persoonlijk hebben wij MetaZoo al een tijdje op onze radar en zijn wij ook trotse bezitters van de 1st edition producten. Hier over zijn wij dan ook ontzettend enthousiast en ben ik erg blij te mogen mededelen dat MetaZoo in onze eigen shop verkocht mag worden en dat de pre-order live staat.

De verwachte release datum is in februari / maart maar deze kan nog vervroegd worden naar het eerste kwartaal van 2022.

Wat is Metazoo nou eigenlijk? MetaZoo is een enorm snel opkomende trading card game (TCG) gecreëerd door Micheal Waddell. Het is begonnen als kickstarter en bracht als snel een 1st edition kickstarter productlijn uit. De 1st edition kickstarter producten waaronder de booster box zijn binnen enkele maanden ontzettend snel in waarde gestegen tot wel 10.000 dollar! Na dit grote succes werd de regulier 1st edtion Cryptid Nation set uitgebracht wat wederom een zeer gewild product bleek.

Deze succesvolle TCG is gebasseerd op Amerikaanse "cryptids" ook wel Beasties genoemd. Deze bestaan bijvoorbeeld uit Bigfoot, Mothman, the Jersey Devil, Flatwoods Monster en Indrid Cold. Het bijzondere aan de game is dat het spel beïnvloed wordt door je omgeving.

Rond Halloween is de tweede 1st edition set uitgebracht genaamd Nightfall met onder andere Cryptics als Wendigo en de Bell Witch.

De producten die beschikbaar komen van MetaZoo Cryptid Nation 2nd edition zijn:

  • Metazoo Cryptid Nation Booster Box (36 Packs)
  • Metazoo Cryptid Nation Blister Booster pack met Mothman Promo en coin
  • Metazoo Cryptid Nation Spellbook (bevat o.a. 10 boosters en een promo)
  • Metazoo Cryptid Nation 5 verschillende Tribal Theme Decks
  • Metazoo Cryptid Nation Release Event box met o.a. een theme deck en 3 boosters.

Klik hier om naar de product pagina te gaan.

 

Previous article Arcana Frisia (name change)

Leave a comment

* Required fields

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods