Skip to content

Patreon

** Nog in ontwikkeling, streefdatum start: 1 juni 2022 **

Doel:

De Patreon pagina is gemaakt met als doel om supporters een manier aan te bieden om goedkoop sealed Magic the Gathering, Pokemon, MetaZoo en andere TCG te kopen. De Patreon pagina kent verschillende tiers met bijbehorende voordelen en doelen. 

Wat houdt dit nu precies in:

Door lid te worden heb je de maandelijks mogelijkheid om 1- tot max 6 (standard) booster boxen van Magic en Pokemon aan te schaffen voor de volgende scherpe prijzen:

  • Magic Draft booster box: €99,- shipped (incl verzending)
  • Magic Set booster box: €105,- shipped (incl verzending)
  • Pokemon booster box: €129,- shipped (incl verzending)

Naast de 1 tot 6 boosterboxen hebben Patreons speciale kortingen en toegang tot Patreon only sales. Dit zijn bijvoorbeeld: MtG Commander decks, non standard Magic producten, MetaZoo bundels, Pokemon bundels en andere TCG. Ook is het mogelijk om via Patreon direct messages te sturen om verschillende onderwerpen te bespreken. 

Hoe werkt het:

Na lid te worden van onze Patreon pagina, kun je door middel van een direct message of een email naar info@arcanafrisia.com je bestelling doorgeven. Dan ontvang z.s.m een betaalverzoek met een factuur en sturen wij jouw bestelling in de meeste gevallen dezelfde werkdag (voor 17uur) nog op. 

In het kort:

Patreons kunnen vanaf €6,- (incl btw) lid worden, 1-6 standard boosterboxen per maand bestellen voor zeer scherpe prijzen en hebben toegang tot speciale acties en korting* op andere producten.

Wat kan je verwachten:

Vanaf 1 juni gaan wij live en zullen we steeds meer producten toevoegen en aanbieden. De eerste 15 Patreons betalen slechts €6,- per maand in plaats van €8,-. Daarnaast kunnen wij ook producten die wij niet op voorraad hebben voor jou bestellen, deze worden dan binnen een week verzonden.

Business level:

Deze tier is voor leden die over het runnen of starten van een bedrijf willen praten en grote hoeveelheden willen inkopen. (Geschikt voor side business of als je geen leverancier hebt). Voor meer informatie neem contact met ons op via onze socials of via de mail: info@arcanafrisia.com

Bekijk onze Patreon Pagina.

Hindrik-Arendz-ArcanaFrisia-Patreon-MtG