Skip to content

Over Ons

Wie is Arcana Frisia?

Graag stel ik ons even kort aan u voor. Arcana Frisia is opgericht in 2016 als kleine shop voor WotC Pokemon kaarten en trading card accessoires als sleeves en toploaders, destijds nog onder de naam HanksTCGshop. Daarnaast wordt er al jaren Pokemon en Lord of the Rings verzameld. Het verzamelen, kopen, verkopen en ruilen is al ruim 10 jaar een passie van Hank. 

Arcana Frisia heeft dus al jaren ervaring in TCG en staat voor hoge kwaliteit, klantvriendelijkheid en streeft een snelle verzending na! 

Hoge kwaliteit:

Doordat Arcana Frisia al jaren Pokemon, Lord of the Rings, Magic en andere interessante objecten verzameld. Weten wij dus hoe belangrijk kwaliteit is. Het is dan ook van belang dat producten worden geleverd in de staat waarin ze staan beschreven.

Arcana Frisia gaat dan ook met grote zorg om met de producten. Naast goede zorg beschikken wij ook over jaren ervaring in het logistieke proces van het verzenden van waardevolle objecten.

Klantvriendelijkheid:

Klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. Wij nemen dan ook de tijd en moeite om elke vraag persoonlijk te beantwoorden en mee te denken met de klant. Transparantie vinden wij ook erg belangrijk zodat koper en verkoper elkaar kunnen vertrouwen. Daarnaast beschikken wij over een hoop kennis die wij graag met u delen!

Snelle en zorgvuldige verzending:

Bestellingen zowel nationaal als internationaal worden altijd binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Bestellingen in weekenden en/of op feestdagen worden de eerst volgende werkdag verzonden. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat uw bestelling zo goed mogelijk wordt verpakt/beschermd en zullen wij waar mogelijk verpakking materiaal recyclen.